Tod inntekter er ned 3,7 prosent i 2016

"Som forventet salgstallene for de ni månedene reflekterer en volatil og usikker økonomiske og finansielle miljø, preget av vedvarende svakheten i forbruket i mange viktige markeder for luksusvarer", sier Diego Della Valle, styreformann og administrerende direktør. "Fallet sesongen startet bare i andre halvdel av september; samlingene nå i butikkene registrerer positive tilbakemeldinger. Kundene setter pris på fokus på høy kvalitet på produktene, sko, vesker og små lærvarer i første omgang, alle av dem godt reflekterer håndverk, den italienske livsstilen og den sterke innovasjon som preger våre merkevarer. Vi tenker å være i riktig retning i vår strategiske vekstplan for de kommende årene, og vi fortsetter med besluttsomhet på denne veien. "


Selskapet, som er børsnotert på Milano-børsen, ikke lenger forventes å frigi inntjening i kvartalet, i henhold til en nylig innført regulering.


I 2016 første ni månedene, salg for Tods merkevare falt 7,5 prosent til 419.4 millioner euro, eller $ 465 500 000. Selskapet tilskrives nedgangen til svakhet i forbruket i store markeder for luksusvarer, hovedsakelig på grunn av den kraftige nedgangen i turiststrømmer. Hogan salget var ned 2,8 prosent, til 171,9 millioner euro, eller $ 190 800 000, såret av svakheten i det italienske markedet, også understreket av den kraftige nedgangen i turiststrømmer, drevet i 2015 ved avholdelse av Expo i Milano. Inntektene av Fay merkevare var opp 4,1 prosent, til 45,5 millioner euro, eller $ 50.5 millioner, løftet av sterke resultater i de asiatiske markedene, som vokste i den doble sifre. Roger Vivier inntektene vokste 6,9 ​​prosent, til 119,8 millioner euro, eller $ 133 millioner, akselererer i tredje kvartal, selv om ytelsen ble bulket av en nedgang i USA


Konsernets kjerne fottøy kategorien så en 2,9 prosent nedgang, til 603.3 millioner euro, eller $ 669 600 000. Salg av skinnvarer og tilbehør falt 10,3 prosent til 103,8 millioner euro, eller $ 115 200 000, som viser en svak bedring i tredje kvartal. Salg av klær inched opp 0,9 prosent, til 49,5 millioner euro, eller $ 55 millioner kroner. Når en analytiker pekte på "dårlig ytelse" av skinnvarer og tilbehør, sa Macellari han var "rett" og at selskapet var "ikke fornøyd", men så en "halvfull glass" og fremhevet bedre kvartalene i løpet av året, med vekt på at høsten samlinger blir fortsatt levert. "Den fjerde kvartal bør bli enda bedre i våre forventninger, og mye bedre enn i første kvartal."


Macellari sier selskapet hadde sett en forbedring i like-for-like salg i tre områder i siste kvartal: i Storbritannia, etter at Brexit stemme, med pund "mer attraktiv, ikke umiddelbart etter avstemningen", men begynner i august og september; i fastlands-Kina, "mye bedre fra september, med kineserne bruker mer hjemme"; og i USA, med høyere innenlandsk forbruk.


Per 30. september, den Tods gruppen telte 266 direkte drevne butikker og 103 franchise butikker, sammenlignet med 255 og 95 ved utgangen av september i fjor. Inntektene til tredjemann var stabile, til sammen 304.1 millioner euro, eller $ 337 500 000.


Macellari sa at "gitt den nyere trend forblir som i dag, kan jeg bekrefte konsensus tall for vår øverste linjen, ned 1,7 prosent. Dette innebærer at fjerde kvartal bør være positiv, på rundt 4 prosent. "Han sa også at resultat før renter, skatt, avskrivninger og amortisering margin konsensus på 18 prosent er" utfordrende, men hvis det siste kvartalet er så sterk som forventet, det er gjennomførbart og oppnåelig. "

Posted by admin