Hvorfor så mange kjendis elsker Tod sko

"For å finne verdens beste i italienske sko" er nesten hinsides tvil sannheten er at de fleste folks sinn, TOD'S mer for å skape en blir beskrevet som som å gå på en vannseng, ingen trykk sko, mens det italienske systemet lederen i fottøy industri.


Tod ikoniske funksjoner fra 133 såler gummipartikler. Tod er håndlaget skinn kuttet fra originalen, til de forskjellige delene sydd sammen, vil en sko produksjonsprosessen være mer enn 100 meter. Avhengig av design, vil en sko opp til bruk av 35 skinn, og hver enkelt lage en egen prosess, og før den endelige laget til skoene grundig manuell inspeksjon, kan så utsøkt håndverk laget av Tod er myk komfort tenkes know.

“Mike Douglas tod's shoes”的图片搜索结果


Det er ingen tvil Tod er behagelig å ha på, ser søt, farge og mangfoldig. Han tiltrukket av prinsesse Diana, prinsesse Caroline av Monaco, Sharon · Stone, Harrison · Ford, Mike Douglas og andre verdensklasse damer. Enten stjerne eller adelen i møte med ny kraft, kan det gjøre folk nær livet uten å miste identiteten til komfort, spesielt for fritidsreiser tid. Enten i Hollywood eller New York sosieteten, TOD'S representert er "topp og komfortable sko." Og det er takket være Tod vill sex! Enten en dress eller jeans, føtter, et par Tod s er aldri påtrengende. Du kan velge å Tod s med 9 deler bukser, noe som reflekterer britisk mote stil; du kan også velge og kombinere cowboy stil, for å gjenspeile den unike smaken av cowboy stil; dessuten også uunnværlig mote Oufan stil.


Så hva er grunnen Peas Tod sko har så fremtredende? Velg mellom skinn materiale, håndlagde lær kutt, så fin hånd-sko teknologi, har hvert par av Tod er viet mer enn 100 produksjonstrinn, og totalt 130 av nålen sy sammen, med opptil 35 skinn, er hver brikke full av dyktige og erfarne hovedvolumet forsiktig håndtering. De beste lær garverier fra hele verden, slik som vin, som behovet for å lagre lang for å oppnå den ønskede form og tekstur. Skinn håndverkere kuttet ut etter manuelt på den eneste vei av hull, slik at etter at gummi plate bønner spiker innleiret inn i hullet for å sørge for at stillingen ikke kan ha den minste avvik.


Selvfølgelig er Tod er absolutt ikke et universalmiddel, er det også visse fordeler Tod mangler ,: Tod største ulempen er ikke bærbar og ikke egnet for regntøy, mens ikke egnet for fotturer eller hard trening, alle på kjøpstidspunktet bør betale mer oppmerksomhet.

Posted by admin