Hvordan velge riktig Tods sko

Fra begynnelsen av produksjon frem til tidspunktet for ankomst av hendene på kundene, er enhver TOD'S produkter designet, sydd og polert. Kvalitet TOD'S tid-testet og enkel og ren konsept av merkevaren, den har vunnet mange internasjonale stjerner og kjendiser i alle aldre til å bli en garderobe viktig samling av disse stjernene. TOD'S i følge "Made in Italy", men også satsing på støtte italiensk kultur og kunst, kulturarv og få frem essensen av italiensk historie og fantastisk kultur i verden.

1, jeans forholdsregler Todd sko. Vanligvis øyeblikk Todd sko eller jeans trenden med mindre og mindre kan sies om den noe utdaterte. Men foreldet betyr ikke at ikke kan matche, men på den tiden med stor vekt på stil jeans, generelt, stor straight funksjonen Todd sko er best, men liten rett kan utstyres med tunge bunn joggesko, og trange bukser på Do med Todd sko. I tillegg, når Todd sko med jeans jeans å velge relativt lys farge, for eksempel de klassiske lyseblå og klassiske blå jeans, virket mer bevegelse. Ytterligere Todd tilfeldige menn mer passende jeans.


 
2, Todd flat hæl sko uformell vill. Todd tilfeldig båt sko varierte mellom sko og joggesko, uansett hva slags fritidsklær, sko, Todd kan lettere blande, spesielt brune Todd sko, i fritidsklær med tiden, er du kan spille en god kamp resultater. Trenger å nevne er at bukser og sko med Todd, ikke velg for trange bukser, sokker er ikke utsatt for råde, ellers stygg forestille seg.

 
3, blyant bukser med Bodi Todd sko, fritidsklær bukser med en tung bunn sko. Vanskelig å forestille seg en blyant bukser eller trange bukser, med et par tunge sko gi folk i en rar følelse, ikke. Motsatt slacks med sko eller et strøk maling dekorere kjole sko vil være hvordan inkonsekvent.

 
4, dekorert brune sko med den mest passende kjole. Er designet for å ha de øverste vingeformede linje kjole sko, er dette en enkel kjole sko design. I disse skoene med en kjole dress er enda mer elegant, med jeans eller oxford skjorte i tid vil se veldig interessant og unikt. Så ofte vi trenger å kle menn må ikke være mangler eller brun dekorere sko, oh. Et annet punkt å merke seg er at med en viss kjole å ha svarte sokker.


Tod's er luksusmerket i verden som en av de ti beste, begynner bare en liten familie-eid skofabrikk i familien, i 1940 før han ble en storstilt utbygging av konsernet. Under geni DeigoDellaValle virksomhet, Tod vellykkede oppføringen, regnskapsåret 2003 en omsetning på 387 millioner euro. Ved utgangen av 2004 tre, inkluderer Tod er konsernets salgsnettverk 107 utsalgssteder og 29 utsalgssteder, som opererer sammen Tod menn, Hogan, Fay og Rogervivier merkevarer. TOD'S merket ble etablert for mer enn tjue år, men, men etableringen av DiegoDellaValle familie TOD'S merkevare, men allerede har over hundre års sko historie. Familie av opprinnelse, slik at det kan ha mer enn den gjennomsnittlige selskapet i partnerskapet, men også utsøkt håndverk foreta en fullstendig, grundig arv.

Posted by admin