Å lage et ikon: Tod s Gommino sko

Della Valle første tanke var at folk trengte en vellaget sko som var like vakker som det var behagelig, en som kunne brukes for casual, raffinerte og profesjonelle innstillinger likt. Han utviklet et konsept som etter hvert utviklet seg til skoen vi kjenner og elsker i dag, med sine varemerke 133 gummi småstein.


I dag, Tods kan være kjent for sine vakre poser og ready-to-wear kolleksjon, men det første noen assosierer straks med merkevaren er likevel signaturen regnbue sirkel av mokasiner ved inngangen til hver butikk. Den Gommino skoen forblir, som alltid, merkets mest attraktive og ettertraktede ikon.


1

Avhengig av den konkrete utformingen, kan eaach Tod sko kreve opptil 35 stykker av skinn. Den omstendelige prosessen begynner med en håndtverker omhyggelig håndgående mønsteret stykker, som hver må være individuelt behandlet og sjekket før de kan settes sammen.


2

Her skaper håndtverker hullene som senere vil inneholde Gommino ikoniske småstein. Hver sko innebærer mer enn 100 meter fra start til slutt, fra hånd-skjæring av bitene som er nødvendige for den grunnleggende struktur, til den endelige sammensying av hver enkelt del.


3

Tod s er grundig når det gjelder kvaliteten på skinn, og noen brikker kan ta år før de når riktig nyanse og struktur kreves for en bestemt sko. Eksperter på atelier overvåke nøye skinn er nyanse, tykkelse og struktur for perfekt ensartethet, mens du sjekker for den minste feil eller feil.


4

Gummi småstein er lett en av de mest karakteristiske trekk ved Gommino sko, og varemerket eneste inneholder 133 småstein i samme farge som den valgte skinn. Modellen har blitt oppdatert gjennom årene og er nå tilgjengelig i en rekke materialer og farger, med ulike detaljer som likevel bekrefter til signaturen design.


5

Som hele skoen er laget av hånd, Tod's benytter håndverkere i atelieret som er spesielt kvalifisert for en bestemt oppgave i prosessen - det være seg skjæring, søm eller polering - å sikre at hver del av det ferdige produktet er så perfekt som mulig.


6

Ved fullføring, er hver eneste par sko inspisert en gang til, og noen sko med den minste feil blir avvist og forkastet. Den resulterende Gommino Moccasin nyter sin enorme popularitet for en grunn - det er et design som er så behagelig som det er elegant, tilgjengelig i utgaver som spenner fra stil trendy uanstrengt tidløse.

Posted by admin