TOD'S Design 'Love' sko til Redd Barna

Italiensk luksus lær-varer huset Tod's og amerikanske designeren Gabriela Hearst har samarbeidet om et begrenset opplag sko for en god sak. Hearst oppdatert Tod'sklassiske slip-on sneaker med en menns brogue detaljer og Morse-kode trim som leser "love" - også navnet på skoen - som var en detalj opprinnelig utviklet for Hearst fall 2016 kolleksjon. Skoen 20% av inntektene vil komme Redd Barna. Made in Italy, er stilen tilgjengelig i glatt kalv og metall strukturert lær. Håndlagde vevd tau trim og gummi yttersåle med preget pebbles.Black, marineblå, hvit og sølv metallic skinn med kontrast trim.

 

De limited edition "Love" sko er utformet for å støtte Redd Barna advocacy og globale programmer.

 

"De hevet fra salget av TOD'S sko midlene vil gå til å hjelpe barn til å lære, bli frisk og være beskyttet mot skade. Vi håper begrenset opplag sko vil bli må-ha stilen for sommeren. "Sa Carolyn Miles, president og administrerende direktør i Redd Barna." Vi er inspirert av Gabriela sin felles lidenskap for mote og filantropi, noe som førte henne til å utforme denne spesielle skoen for å gi en lysere morgen til vanskeligstilte barn. "

 

20% av alle inntektene vil støtte Redd Barnas banebrytende mål for 2020: overleve, lære, og bli beskyttet. Oppdraget er å gi gutter og jenter over hele verden med en sunn start, en mulighet til å lære, og beskyttelse mot skade. Mission støtte gir Redd Barna fleksibilitet til å bruke donasjon for å hjelpe barn uansett hvor og når behovet er størst.

Posted by admin