Tods sko: enkel og elegant tilnærming til livet

Tod's merkevare å etablere tiden er ikke lang. I 1986, etter å ha tatt over ledelsen av selskapet seks år, Della Valle avduket Tod merkevare, som chang selskapets lange historie med å erstatte OEM. Della Valle inspirert fra de tidlige årene av livserfaring i USA for å finne den Tod merkevare unik utvikling plass. Han definerte sine egne produkter som "moderne luksus merkevare", for dem som hyppig forretningsreiser profesjonelle ledere i bruken av luksuriøse produkter på samme tid, for å ta hensyn til praktisk bruk av luksusvarer.


Della Valle sa: "Fra første dag, ser jeg for én ting:. Gjøre de beste skoene" Han mener selv at selskapets produkter er ikke bare en viss sko, representerer den også et liv holdning og livsfilosofi. Det er som Agnelli slike stjerne-lojale fans av Tod merkevare anerkjennelse, for å hjelpe den splitter jungeltelegrafen i forbrukermarkedet. Under hans ledelse, fløy Tod gruppe med en årlig rate på ca 20%.


Perfekt konsistens og kreativitet, klassisk og moderne smart kombinasjon av disse er Tod gruppe å okkupere viktig posisjon i det internasjonale markedet langsiktig strategisk tilnærming, som verdens fottøy og lær industrileder, flaggskip merkevare for Tod s, Hogan Samt luksus apparel merkevare Fay. Selskapet har den største produksjonssenter for luksus fottøy i Italia som har hovedkontor er i Ancona, verdens største sko-making område - med mer enn 2700 små og store laboratorier i over 50 kvadratkilometer.


Tod suksesshistorie Som filmen tomten: en ung mann arvet familiebedriften og innføring av en ny generasjon av virksomheten for veien, og ledet virksomheten gjennombrudd i det siste, i det internasjonale. Diego Della Valle er hovedpersonen i denne moten film. Italiensk forretningsmann Diego på syttitallet arvet bestefaren Filippo Della Vella åpnet i begynnelsen av 1900 en liten skofabrikk, og skoen fabrikken med familie drift i liten industri.


I 2013 er Tod er ikke lenger en liten fabrikk, men en utvikling til markedsverdien på rundt € 11700000000 i det internasjonale markedet lærvarer gruppe Tods S.P.A ..


Tods ikke vise frem hva slags blendende glans, men svakt avslører en heller lavmælt luksus, det vil si Tod merkevare kjerne, ikke gjør mote leder, ikke blindt talsmann tradisjon, men basert på klassisk stil, Into the mote element, fokuserer på smak og kvalitet.


Elegant, ingen overdrivelse å luksus, ingen mangel på smak, misunnelsesverdig kvalitet - disse skiltene, så Tod's og andre merker å skille, som også er i den verden vi har så mange lojale fans grunner. Hvert par sko, er i stand til å få den samme omsorg og studier.


Ideen om å lage en så god sko stammer fra 1970-tallet, da Della Valle mener at folk trenger et par vakre, laget sko, ikke bare formelle anledninger, men uformelle anledninger kan bære. Ideen kom den internasjonale utviklingen av luksus myke tøfler, det er 133 gummisåler i sålene hevet prikker, ble kåret til "Gommino" -serien.

Posted by admin