Tods 2017 våren og sommeren menns serie

fottøy:


Gjennom hele sesongen av Fresh Printing farging prosessen er overalt, det gir en unik effekt å gjøre den gamle Gommino sko gir en enestående mysterium tekstur, graden av raffinement av esta Manuell tilsvarer avansert tilpasning, hver sko finhet og gjøre den gamle grad avhenger på følelsen av ulike håndverkere, og dermed skape en ekte følelse av den unike. I tillegg har alle typer joggesko, sandaler halm overalt Printing Fresco unik tolkning.


I hælen dekorert Gommino element Tod joggesko, elleve Lansert vil raskt få et bredt spekter av anerkjennelse, denne sesongen nye hvite tykke såler og borrelås designdetaljer, for våren og sommeren form til å legge lett kjølig tekstur, mer for å skape Den unge herremann garderobe tilbys tung. I tillegg, fra silhuetten av dagdrøm og dermed avledet joggesko til svart og hvit aske farget progressive nivå, mellom den romantiske avslørte italiensk stil romantikk.


Vesker:


Mannen i reisen må ha et behov er ikke tid til å føle og høy funksjonell bag, den nye sesongens Tod sin konvolutt bag igjen i den opprinnelige oppgraderingen størrelse, inn i sy designdetaljer og bunnen av tilbehør. Enten det er å bytte poser, også ved hjelp av glidelåsen, enten det er eller bærbar skulder, uansett hvor destinasjonen, gjøre deg rolig. Praktisk stil er også en sterk integrasjon av luksuriøse sying og farging prosessen.


Den nye lanseringen av skulderveske og messenger postbud pakken stil, noe som gjør bag TOD'S menn voksende familie, mer maskuline og gratis og lett. Tod ikoniske skinn og Fresh Printing Vacchetta ulike alternativer, nok til å møte de ulike interessene til herrer.


klær:


Tods 2017 våren og sommeren herreklær for å skille de fire fargene i naturen - militære, blå, jord farger, svart, og maskulin pilot jakke, jakt jakke, dobbeltspent dress utgjør hovedelementet. Tods vil komme fra Milan i ulike felt av unge menn samlet i feltet for å erstatte profesjonell modell, elegant karakterisering av Tod er gentleman og den virkelige siden.


Hver og en gentleman fra garderoben av et enkelt produkt har en moderne skreddersøm, men også i samsvar med behovene til våren og sommeren svært pustende, lett konsistens som om brettet papirhåndklær generelt, men ikke lett å produsere bretter. Eldre sofistikert, elegant, men ikke grandstanding, er dette den Tod menns holdning, som alltid, elsker livet, men ikke blindt mote.


Attraktivitet den italienske mannen kommer også fra dypt forankret kultur - "la bella figura" (vakkert bilde). De er dedikert til elegant og unik stil som en måte selvrespekt, men også komme overens med hverandre. Og Dette elegante og kan forstås som Nedsenket i hundrevis av år og spredte seg til kunst, akkurat som denne sesongen Tod er hver enkelt produkt på spraglete år.


I støyende og rask mote i dag, Tod er fortsatt velger å bruke sin rette måten å dyrke den yngre generasjonen av herrene er å roe temperament, er dette temperament Tod er en klangfull og mektig respons, mot kraften av overdrivelse, er det en sann regresjon.

Posted by admin